Ga naar hoofdinhoud
06 - 109 36 045 info@topsportconnect.nl

TOPSPORT CONNECT KORT EN CONCREET

We bieden ook modulair activiteiten aan. Dit is interessant om het sentiment te peilen. Als u niet wilt kiezen voor een bedrijfsbreed vitaliteitsprogramma, maar wel op onderdelen aandacht  vraagt voor dit onderwerp. Ook modulair kunnen we samen veel kanten op, een greep uit de mogelijkheden:

Quickscan vitaliteit

We maken een quickscan van uw bedrijf en brengen de mogelijkheden en obstakels rond vitaliteit in uw organisatie in kaart. Daarbij kijken we intern en extern. Het resultaat is een rapportage en advies . Zo’n scan kan helpen bij het bepalen van de keuze om wel of geen vitaliteitbeleid te ontwikkelen.

Individuele aanpak

In plaats van een abonnement op de sportschool kan een begeleid programma met een (ex) topsporter worden ingezet als een incentive in het kader van personeelsinstrumenten of arbeidsvoorwaarden.

Lezing, clinic, workshop

Wilt u een verandering doorvoeren, teamgeest of samenwerking verbeteren, een bedrijfsactiviteit waar bewegen centraal staat. Bijvoorbeeld om medewerkers, klanten of leveranciers te inspireren. Dan kunnen wij  (ex) topsporters inzetten voor een lezing, workshop of clinic .

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte! 

Back To Top