Ga naar hoofdinhoud
06 - 109 36 045 info@topsportconnect.nl

TopSport Connect laat ook werknemers Pentas sporten op het werk

Werknemers van Pentas zijn enthousiast over het sporten en mediteren onder werktijd. Dit blijkt uit een recente enquête onder medewerkers van het bedrijf, uitgevoerd door TopSport Connect. Het programma, dat wordt aangeboden door Pentas, biedt werknemers de mogelijkheid om tijdens werktijd te sporten en mediteren, wat positieve resultaten oplevert.

Het programma is een initiatief van Pentas en TopSport Connect, een organisatie die zich richt op het bevorderen van sport en beweging binnen bedrijven. De enquête toonde aan dat 85% van de werknemers van Pentas het sporten en mediteren onder werktijd als positief ervaren. Werknemers gaven aan dat de mogelijkheid om te sporten en mediteren tijdens werktijd hen hielp om stress te verminderen, hun concentratie te verbeteren en hun algehele welzijn te verbeteren.

Het programma omvat een breed scala aan sport- en meditatieactiviteiten, zoals yoga, Pilates, fitness en mindfulness. Deze activiteiten worden aangeboden tijdens lunchpauzes en andere vrije momenten gedurende de werkdag. Pentas heeft geïnvesteerd in de benodigde faciliteiten en apparatuur om het programma mogelijk te maken en biedt dit gratis aan alle medewerkers aan.

Volgens TopSport Connect heeft Pentas hiermee een vooruitstrevende stap gezet op het gebied van welzijn en gezondheid van werknemers. “Het is bewezen dat regelmatige lichaamsbeweging en meditatie positieve effecten hebben op het welzijn en de prestaties van werknemers”, aldus een woordvoerder van TopSport Connect. “Door deze mogelijkheid te bieden, laat Pentas zien dat ze hun medewerkers serieus nemen en investeren in hun gezondheid en welzijn.”

Het programma heeft ook positieve effecten gehad op de samenwerking en teambuilding binnen het bedrijf. Werknemers hebben meer interactie met elkaar en hebben meer gemeenschappelijke interesses ontdekt, wat heeft bijgedragen aan een positieve werksfeer en een verbeterde productiviteit.

Pentas heeft aangegeven dat het programma een blijvend onderdeel zal zijn van het beleid van het bedrijf en dat zij zich blijft inzetten voor het welzijn van haar werknemers.

Back To Top