Ga naar hoofdinhoud
06 - 109 36 045 info@topsportconnect.nl

Wat zijn jouw goede voornemens als ondernemer voor 2017?

img_8244Harder werken, slimmer werken, of meer sporten en meer tijd voor jezelf? Vaak komen we aan dat laatste niet toe. Jammer, want juist bewust tijd maken voor lichaam en geest, zorgt voor betere prestaties, meer creativiteit en productiviteit.

Bij vitaliteit denken velen aan gezond leven, eten en bewegen. Maar vitaliteit op de werkvloer gaat veel verder dan dat. Niet alleen een juiste werk- of zithouding, maar ook een veilige werkomgeving, voldoende ontwikkelmogelijkheden en het goed leren omgaan met bijvoorbeeld werkdruk, prestatie-eisen en stress zorgen ervoor dat werknemers lekkerder in hun vel zitten, meer plezier ervaren in hun werk, beter presteren, meer gemotiveerd zijn én duurzamer inzetbaar zijn. Niet alleen de werknemers zelf, maar ook de organisatie plukt hier de vruchten van.

Met het verruimen van de pensioengerechtigde leeftijd en door het feit dat jongere werknemers steeds minder belang hechten aan een vaste baan en een langlopend dienstverband, is het belangrijker dan ooit om aandacht te hebben voor de conditie van de werknemers, zodat zij – op de juiste plek binnen de organisatie – blijvend tot topprestaties willen én kunnen komen.

De werkvloer heeft wat dat betreft veel raakvlakken met de (top)sport. De uitdaging voor werkgevers is niet alleen om ervoor te zorgen dat werknemers meespelen in de juiste wedstrijd én op de juiste veldpositie, maar ook dat ze niet te lang op de bank blijven zitten. Dat ze na een blessure weer sterk terug kunnen komen in het team en daar weer van toegevoegde waarde kunnen zijn. Voor het bedrijf zelf, maar ook voor hun teamgenoten.

Om hiertoe te komen, is niet eenvoudig. Ondersteuning is gewenst. Daarin voorziet Topsport Connect graag. Met ons uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties en connecties met (ex)topsporters ondersteunen wij organisaties om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid (beter) vorm te geven. Ook voor uw organisatie gaan wij graag aan de slag.

 

Back To Top